Highlights fra kredsstyrelsesmødet den 25. september

På gårsdagens møde aftalte kredsstyrelsen, at vi igen i år laver løntjek i forbindelse med et Faglig Klub-møde på skolerne. Det bliver i perioden uge 43-48, og din TR vil informere dig om, hvornår det finder sted på netop din skole.

 Klik på billedet og beregn din lønLoenseddeltjek Med Lup

 

“Folkeskolens Dag”, “Folkeskolemøde” eller måske “Folkeskolefestival”? Navnet er endnu ikke helt på plads, men planlægningen er i fuld gang til arrangementet d. 29. april 2020. Der har været et rigtig godt første møde i arbejdsgruppen, og vores repræsentanter i denne arbejdsgruppe orienterede resten af kredsstyrelsen om dette, ligesom vi drøftede forskellige bud på indhold samt mere praktiske forhold.

 Trivselsmaaling Lille Billede2015

 

Der er nu under en måned til, at vores nye tiltag - den fælleskommunale Oktoberfest - løber af stablen, så også her er vi i fuld gang med planlægningen. Medlemsfesten afvikles på Risbjerggård fredag d. 25. oktober kl. 17-01, og der vil være en egenbetaling på 100 kr. for deltagelse inkl. mad- og drikkevarer. Der vil være underholdning i form af (fælles) lærerband(s) og evt. DJ. Invitation samt oplysninger om tilmelding og betaling kommer i næste uge via din TR, og du kan også følge med under begivenheden “Oktoberfest 2019” på vores Facebook-side.

Laererfest Risbjerggaard 251019 Lille

 Læs hele referatet fra kredsstyrelsesmødet her