Pensionister

Kære seniorist

I følge foreningens vedtægter er man så længe man arbejder henført til den kreds der omfatter den kommune hvor man er ansat.
Ved fratræden som pensionist kan man vælge enten arbejdskommunens kreds eller den kreds, der omfatter ens bopælskommune.
Kontakt kredskontoret og tag en snak med os når afskedigelses-tidspunktet nærmer sig, om du som pensionist ønsker fortsat medlemskab.

Som pensioneret medlem i Hvidovre Lærerforening bliver du del af fraktion 4, der er for de medlemmer, der er gået på pension eller efterløn. Kontingentet opkræves halvårligt og er på 540,- kr. (2019). Du får fortsat bladet folkeskolen, og du kan deltage i kredskurser og i arrangementer i Hvidovre Lærerforenings pensionistklub, Senioristerne.

Alle invitationer og informationer til Senioristerne sendes via medlemssystemet, det er derfor vigtigt at du har den korrekte mail-adresse på "Min Side" på DLF-hjemmeside. Kontakt evt. kredskontoret så hjælper vi.

    

Den sidste senioristudflugt i Hvidovre Lærerforening i år finder sted tirsdag den 26. november til Det Kongelige Teater 

OBS: Der er er fuldt booket, men det er muligt at skrive sig på en venteliste. Skriv til kredskontoret hvis du ønsker at blive skrevet op.

 

Vi mødes ved hovedindgangen på Kongens Nytorv kl. 10.50.

Pris for deltagelse er 100 kr.

Efter rundvisningen, der varer 1½ time, er der mulighed for at deltage i fælles frokost i restaurant ”Skipperkroen”, Nyhavn 27 kl. 13.00.

Bestil venligst mad ved tilmelding. Mad og drikkevarer afregnes direkte med tjeneren.

Frokost valgmuligheder:

1. Frokosttallerken (3 stk.) Æg/rejer, Roastbeef, Fiskefilet: 149 kr.

2. Fisketallerken (4 stk.) Marinerede sild, Rejer, Fiskefilet, Røget laks: 169 kr.

3.Pariserbøf:125 kr.

4.Stjerneskud:138 kr.

Tilmelding til kredskontoret senest den 15. november014@dlf.org  Max deltagere: 30

 Detkongeligeteater Slider

 

Vi gør opmærksom på, at nuværende medlemmerne kan tage sin ægtefælle/sambo med til foreningens arrangementer. 

Ved tilmelding skal der oplyses navn på alle deltagere.  Udmeldte tidligere medlemmer af DLF har ikke mulighed for at deltage i foreningens arrangementer.

 

Læs mere alle de andre fordele som pensionist i Danmarks Lærerforening.